Traind cu mine insumi-workshop Timisoara, 21-23 octombrie 2011

Noutati UncategorizedPublished October 6, 2023 at %I:%M %p 7 Comments
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Primul proiect național de dezvoltare personală și coaching - Trăind cu mine însumi, debutează în Timișoara

Coaching-ul este o metodă de dezvoltare personală care asigură atingerea succesului și a excelenței atât în plan personal cât și profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacităților de care dispune fiecare om.

Dreams Come TRUE – Coaching for Succes, de Elena Căpruciu, în parteneriat cu Grupul de Comunicare PRAEMIUM, debutează cu primul proiect de nivel național destinat dezvoltării personale si coaching-ului, Trăind cu mine însumi.
Primul workshop din cadrul acestui proiect va avea loc între 21-23 octombrie 2011, la Hotelul Boavista, în centrul Timișoarei.

Acesta va da startul unui tur ce va ține un an, până în octombrie 2012, urmând să fie organizat și în: Constanța, Iași, Cluj, Târgul Mureș, Brașov, Oradea, Arad, Craiova, Pitești, Galati, Sibiu, Ploiești, Suceava, Piatra Neamț, București.

Workshop-ul va fi susținut de către Elena Căpruciu, Life&Business Coach acreditat internațional, membru al Asociației Române de Coaching și Miruna Leonte în calitate de facilitator. Se adresează oamenilor deschiși care au curajul să se redescopere, să investească în îmbunătățirea vieții lor personale și profesionale, cât și companiilor cu o cultură organizațională puternică și axată pe valorizarea și dezvoltarea angajaților.

Evenimentul durează trei zile, prima zi este deschisă publicului larg, curios să afle mai multe despre coaching, iar în urmatoarele două zile, un maxim de 50 de participanți vor învăța să își gestioneze mai bine viața personală, profesională și să își armonizeze mintea, trupul și sufletul prin metode profesioniste de coaching.

În București, Elena Căpruciu a mai susținut o serie de workshop-uri cu această tematică și evenimentele s-au bucurat de un succes real, așa cum demonstreză și testimonialele participanților.
Claudia D. : “Am întâlnit-o pe Elena într-un moment de mare cotitură al vieţii mele. Nu ştiam nimic despre aceste workshop-uri, însă acum ştiu: nu mai trebuie să lupt singură cu problemele mele şi viaţa poate fi simplă şi uşoară. Pe mine, m-a ajutat să-mi îndeplinesc visele şi să-mi aşez o bază solidă pentru tot ceea ce voi face de acum înainte.”

Evenimentul va avea loc cu sprijinul: Hotelului Boavista

Parteneri media: Agenda, Timișoreni.ro, TVR Timișoara, Radio România Timisoara, Kiss FM, Rol.ro; E-Jobs; Adevărul local Timișoara și Adevărul de Seară Timișoara, 24 FUN, Metropotam, etc.

Informații extra:

Dreams come TRUE a fost înființat în 2007 de către Elena Căpruciu cu scopul de a susține și ajuta oamenii să-și identifice resursele ascunse, să le elibereze la potențialul maxim pentru a-și atinge tot ceea ce-și doresc pe plan fizic, emoțional, spiritual, financiar și profesional prin servicii de life, team și business coaching, evenimente precum ,,Trăind cu mine însumi”. În 2011, proiectul capată și mai multă energie prin parteneriatul cu Grupul de Comunicare Praemium și prin implicarea Mirunei Leonte și a Mădălinei Răscărache, creându-se astfel o echipă puternică și dornică să dezvolte și promoveze conceptul de coaching în România.

Grupul de comunicare Praemium a fost înființat în 2006 și oferă clienților săi soluții integrate de comunicare. Praemium pune accentul pe oameni si companii, sustinand si antrenand, in demersul lor de a deveni performanti. Din grupul Praemium fac parte 2 divizii: divizia Praemium BTL ( servicii de promovare in store, merchandising, distribuție de pliante stradal și în cutii poștale) si divizia Praemium Performance (servicii de antrenament pentru performanta in business si dezvoltare personala, strategie de comunicare, PR, marketing on-line, mystery shopping, cercetare de piață & customer service).

Pentru mai multe detalii și informații despre eveniment o puteți contacta pe: Ioana Mandiuc, tel. 0728 401 767, e-mail: [email protected], iar pentru social media pe: Mădălina Rascarache, [email protected]

Traind cu mine insumi-un workshop despre echilibrul tau interior

 

7 Comments to “Traind cu mine insumi-workshop Timisoara, 21-23 octombrie 2011”
  1. Cristina M says:

    Ok, dar unde gasesc detalii despre workshop? La ce ora? Trebuie sa ma inscriu? E gratis?

    • elena says:

      Buna Cristina,

      Din pacate mesajul tau a fost vazut prea tarziu. Insa toate informatiile le poti gasi pe site la pagina Traind cu mine insumi. Acum ne indreptam catre Cluj. Poate ne prinzi in alt oras intre timp sau cand revenim in Timisoara. Iti multumim pentru interes si ne cerem scuze pentru intarziere.

  2. Ioana Popovici says:

    Doresc sa ma inscriu pentru workshop-ul de dezvoltare personala de la Timisoara din data de 22 oct. 2011 si doresc sa va intreb daca veniti si la Oradea.

    Cu consideratie,
    Ioana Popovici
    tel: 0744369226

    • elena says:

      Buna Ioana,

      Ne cerem scuze pentru intarzierea cu care iti raspundem. S-ar putea sa ajungem si la Oradea. Atata timp cat exista persoane doritoare, noi venim cu mare drag. Ne pare rau ca ne-ai pierdut in Timisoara, acum ne indreptam spre Cluj. Toate informatiile legate de inscriere le gasesti pe pagina Traind cu mine insumi de pe site.

      O zi frumoasa,
      Echipa Dreams come TRUE

  3. Doresc inscrierea la curs.

  4. Stan Anda Catalina says:

    Buna,
    Sunt incantata sa aflu atatea lucruri importante, cred ca sunt una dintre persoanele care chiar au nevoie de o astfel de “terapie”. Asadar doresc sa ma inscriu la eveniment pentru orasul Ploiesti si doresc mai multe informatii in legatura cu data , locatia unde va avea loc evenimentul. Multumesc

    • elena says:

      Buna Anda,

      Ne bucuram sa aflam ca vrei sa participi, insa momentan ne indreptam spre Cluj. Cu siguranta ajungem si in Ploiesti, te vom anunta cand mai exact si unde vom face evenimentul. Momentan urmareste-ne caci tot timpul vor aparea lucruri interesante.

      O zi frumoasa,
      Echipa Dreams come TRUE

Leave a Reply

(required)

(required)