Vino pe 14 iunie la Coaching your Life ,,Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?’’

NoutatiPublished June 5, 2023 at %I:%M %p No Comments
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Cu totii ne dorim o sanatate excelenta si cu toate astea multi avem momente in care ne simtim epuizati fizic si psihic, momente in care ne trezim dimineata mai obositi ca in seara precedenta. De ce unii au o energie superioara care ii sustine in atingerea obiectivelor, iar altii apeleaza tot mai des la diferite produse cu efect energizant?

De multe ori sanatatea ajunge sa ne preocupe de-abia in momentul in care este prea tarziu, cand ajungem sa primim reactii negative din partea corpului care se traduc de cele mai multe ori printr-o boala fizica sau psihica. Foarte multi dintre noi stim ca „prima bogatie a noastra este sanatatea” asa cum spunea Ralph Waldo Emerson, dar ignoram acest aspect.

Este important sa constientizam unde suntem in momentul acesta, unde vrem sa ajungem si care sunt pasii pe care ii putem face. Ce inseamna pentru mine sa fiu sanatos? Ce obstacole intampin? Care sunt nevoile corpului meu? Cum pot avea mai multa energie?

Acestea sunt cateva intrebari la care iti vei putea raspunde pe 14 iunie, intre 19:00-21:00, in cadrul workshop-ului: „Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?”, iar coach-ul Elena Capruciu este ghidul tau in aceasta calatorie a descoperirii interioare.

Singura persoana responsabila de sanatatea ta esti TU si acum ai posibilitatea sa intelegi in profunzime care sunt mecanismele interioare care te ajuta sau te saboteaza in drumul spre viata echilibrata si implinita.


Leave a Reply

(required)

(required)