Andrei Musat - “Trouble Crew”

slideshow Testimoniale team coachingPublished January 18, 2024 at %I:%M %p No Comments
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pentru mine Coachingul este calea catre mai multe raspunsuri de care, uneori, am nevoie.Pot spune ca mai este si drumul catre succes, bunastare sau chiar restructurarea gandirii sau a judecatii mele. Acest tip de activitate m-a ajutat enorm, pe mine personal.
Cu ajutorul Elenei, prin coaching, am reusit sa schimb foarte multe defecte sau altfel spus probleme de gandire. M-a ajutat sa devin mai bun, sa ma bucur mai mult, sa nu mai judec orice, oricand si din orice.
Sa-mi stapanesc furia si necesitatea de violenta pe care greutatile vietii si stilul de viata mi lea implementat, fara voia mea. Coachingul m-a ajutat sa rezolv multe probleme care stateau in mintea mea, fara cale de raspuns.
De la un om obisnuit, am devenit o persoana mai speciala, dobandind si anumite calitati, in timp. Prin studiu, am ajuns la stadiul, in care pot constientiza in fiecare secunda, capacitatea organismului meu si forta pe care o are.
Ca sportiv de performanta pot spune ca este foarte benefic pentru o echipa. Team coaching-ul uneste sau scoate la iveala ceea ce desparte echipa si un lucru este sigur, aduce adevarul la suprafata si defineste incet, incet verigile slabe din cadrul unei echipe.
Este tipul de activitate care iti deschide ochii spre mai multe cai pe care le poti aborda singur; este sursa care te face sa-ti raspunzi singur la intrebari sau sa-ti ofere raspunsuri constructive, logice si eficiente. Iar daca ar fi sa definesc cat mai scurt aceasta activitate ar fi: “coachingul este calea spre bine”. Andrei Musat - @Trouble Dance School 2010!; www.trouble.ro

Tags: ,

Leave a Reply

(required)

(required)