“Traind cu mine insumi” invitatie la workshop pe 9 martie

EvenimentePublished March 3, 2024 at %I:%M %p No Comments
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

TRAIND CU MINE INSUMI

Un workshop despre echilibru interior,

cu Elena Capruciu, Life & Business Coach

” Cand va aflati in mijlocul unei controverse, intrebati-va: Vreau sa am dreptate sau sa fiu fericit(a)?” Wayne W. Dyer – “Intelepciune pentru Succes”

Ce inseamna sa fii femeie? Este mai mult decat un cuvant sau o expresie. Inseamna iubire dincolo de mintea unui om. Si mai inseamna frumusete, acea frumusete interioara a sufletului pe care o femeie o poate avea.

A fii feminina inseamna sa te descoperi pe tine insati! Feminitate: putere, compasiune, intelepciune, armonie, frumusete, deschidere, incredere, echilibru.

  • Ce faci pentru a avea libertatea de a fi tu insati?
  • Cum sa fii cu adevarat feminina?
  • In cate moduri iti poti folosi intuitia feminina?
  • Cum sa devii o partenera mai buna pentru tine insati?
  • Cum sa devii armonioasa si echilibrata?
  • Cat timp iti faci pentru tine?

Cristina D.“Prin acest tip de work-shop am reusit sa inteleg si sa cred in citatul:”Esti ceea ce gandesti”. Am descoperit ca ceea ce gandesti devine realitate, am pus in practica si mi s-a dovedit ca e adevarat! Am pornit de la lucruri marunte iar acum vreau sa evoluez. M-a invatat sa gandesc limpede in situatii critice: emotii, nervi, agitatie, certuri etc…Si in prezent, cel mai important aspect pentru mine, invat cum sa ma apreciez pe mine ca Femeie si cum sa fiu cat mai sincera cu mine insami.”

,,Mi-am propus sa va ofer cateva puncte de reper care va pot ajuta sa va faceti mai bine intelesi si sa-i intelegeti mai bine pe ceilalti. Aceste cai va conduc spre relatii sanatoase, sa va cunoasteti mai bine, sa descoperiti ce aveti mai bun in voi, sa descoperiti necunoscutul din fiecare.” Elena Capruciu – Life & Business Coach: www.dreamscometrue.ro

A sti sa traiesti cu tine însuti înseamna, în acelasi timp, sa stii sa descoperi ceea ce este mai bun în celalalt.” Jacques Salomé

Cand: Miercuri, 9 martie, orele 19.00-21.00

Unde? Centrul Seeds for Happiness, Bucuresti, str. Fabrica de Chibrituri 16, sector 4 (zona parcul Carol, in imediata vecinatate a autogarii Filaret)

Investitia ta: 60 Ron – inscrierea la un atelier/persoana

Reducere 10%, daca mai este invitata o persoana

Participarea la work-shop se face numai pe baza de inscriere prealabila. Participantii sunt rugati sa ajunga la orele: 18.45.

Pentru detalii suplimentare, inscrieri si plata taxei de participare :

E-mail: [email protected] (0726 23 57 37)

www.dreamscometrue.ro

Un proiect de: Parteneri:

Leave a Reply

(required)

(required)